Shtëpia

Njoftime

14
Sht

As part of the EU-Programme ERASMUS+ Mobility with Partner Countries, the University of Graz in collaboration with the University of Shkodra “Luigj Gurakuqi” offers 1 scholarship in Psychology and...

13
Sht

Studentë të regjistruar dhe kuota të parealizuara - Raundi I 2017-2018:

12
Sht

Lista përfundimtare e kandidatëve fitues  nga trojet, sipas fakulteteve:

Fakulteti Ekonomik

Faqet