Shtëpia

Njoftime

08
Jan

Dega e Marrëdhënieve me Jashtë dhe Qendra e Informimit dhe Këshillimit Studentor njoftojnë se me datë 10 Janar.2014, e premte ora 13.00 në sallën e Bibliotekës së Universitetit organizohet një...

20
Dhj

Dates: 24 - 25 April 2014

Location: Beder University, Tirana, Albania

18
Dhj

We are pleased to invite you to the second international "HEIC2014: Quality & Governance in Higher Education Conference: Strategy & Competitiveness", scheduled from May 8-9, 2014 in...

12
Dhj

Hapen aplikimet për shkëmbime afatshkurtra me bursë në ERASMUS MUNDUS për studentë dhe pedagoge.

03
Dhj

Data e provimit të Modulit 1 të Lëndës “E drejta financiare dhe e tregut të brendshëm” (Moduli për të drejtën financiare) do të jetë data 5 Dhjetor 2013.

03
Dhj

Ditën e premte, më 6 dhjetor 2013, në orën 10:30, në sallën e konferencave pranë Rektoratit të Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, do të organizohet një takim me shkrimtarin e njohur...

02
Dhj

Njoftohen të gjithë studentët që bëjnë pjesë në kategorinë e personave që nuk shikojnë/personave që nuk dëgjojnë, invalidët e punës dhe femijët e tyre, invalidët, paraplegjikë dhe tetraplegjikë...

22
Nën

Shkolla e lartë verore e universitetit të Vjenës organizon çdo vit një program veror ndërkombëtar për studentët dhe akademikët nga e gjithë bota.

Faqet